Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук впевнений, що на виборах до Верховної Ради земляки за нього не проголосують
 
17-12-2011, 18:21  Політика

Житомирський губернатор Рижук впевнений, що на виборах до Верховної Ради земляки за нього не проголосують

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук на прес-конференції 16 грудня заявив, що не буде балотуватися до Верховної Ради по Чуднівському округу.

'Житомирський



Нагадаємо, що Сергій Рижук народився в Чуднівському районі Житомирської області.

«Навіть якщо я буду балотуватися, то по Чуднівському (округу) не піду. Я боюся, що я там навіть не пройду. У нас, поліщуків, є така ментальна традиція - недолюблювати своїх. Якщо ти комусь щось зробиш, то один радіє, а десять або заздрять, або сердяться на тебе. Та й свій я там, вже надокучив ... Питання чи йти на вибори для мене ще не стоїть, я не встигаю про це навіть думати ", - сказав Рижук.

Губернатор Житомирської області повідомив, що вже двічі був депутатом Верховної Ради. Рішення про те, чи балотуватися втретє в буде залежати від стану здоров'я. Рижук також повідомив, що працювати губернатором йому набагато складніше, першим секретарем обкому КПРС було працювати набагато легше.

Сергій Рижук сказав, що хоче, щоб шість депутатських місць у Верховній Раді (по мажоритарних округах Житомирської області) зайняли земляки, розумні, патріотично налаштовані.

«У нас є такі люди. А я, якщо дозволить президент, ще попрацюю. А якщо скаже «ні» - є багато іншої роботи. Але не можна допускати, щоб кожен рік був новий губернатор », - сказав Сергій Рижук.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!