Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Янукович продемонстрував свій «творчий» підхід до прес-конференції ЗМІ !!!
 
Голосування   Ви та музика!
 
Чи є у Вас Ipod або звичайний MP3-плеєр?
Всього проголосувало: 3

 
21-11-2009, 01:49  Політика

Янукович продемонстрував свій «творчий» підхід до прес-конференції ЗМІ !!!

 
'Янукович

Журналістів попросили назвати свої питання до лідера Партії регіонів Віктора Януковича до початку зустрічі з ним.

Про це свідчить лист паперу, який забув один з житомирських працівників прес-служби партії.

Нагадаємо, що у четвер Янукович започаткував нову «традицію» чаювання з журналістами – так звану «Чайну церемонію». Першими відчули всю її специфічність журналісти Чернігова та Житомира, з якими зустрівся керівник Партії регіонів в одному зі столичних ресторанів. Столична преса мала право тільки спостерігати.

Саме після цієї зустрічі журналіст телеканалу СТБ знайшов аркуш паперу, де в одній колонці записані прізвища житомирських журналістів, а в іншій - орієнтовні питання. Відповідальна за збір такої інформації, депутат міськради від Партії регіонів, Леся Сингаївська.

'ЯнуковичЧлен Партії регіонів Ганна Герман, член комітету ВР з питань свободи слова, заперечила практику узгодження питань у Партії регіонів і запевнила журналістів що питання з представниками регіональних ЗМІ не узгоджувались. Хоча коли таке ж запитання було поставлене редактору житомирської обласної газети "Ехо" Володимиру Яцкевичу, якого піймали «на гарячому», такої впевненості в його словах не відчувалось.

Після розмови «на дивані» за сценарієм – фотографування по черзі з Януковичем. На запитання столичних журналістів «Чому Віктор Федорович так рідко ходить на роботу до Верховної ради?» Янукович відповів запитанням «Зараз почалася передвиборча кампанія, Ви про це знаєте чи ні?

Після цього на другому поверсі цього ж закладу спочатку відбулась репетиція, а потім і дійсне підписання з керівником Партії регіонів «Угоди про підтримку». Дану угоду визнали своїм підписом, окрім Віктора Федоровича, ще 12 керівників різних політичних партій України. Тепер Янукович може сміливо сказати: «Разом – нас багато. Нас – не подолати».

'ЯнуковичСьогодні ж Лідер Партії регіонів Віктор Янукович перебуває з робочою поїздкою в місті Малин, Житомирської області. Там він відвідав Свято-Димитрівську церкву, де був присутній на молебні. Після закінчення богослужіння в пам'ять про зустріч Віктор Янукович подарував храму ікону.

Потім він побував на Малинському дослідно-експериментальному відливально-механічному заводі. Там Віктор Янукович ознайомився з організацією виробництва, зустрівся з трудовим колективом. Наприкінці візиту голова Партії регіонів вручив представникові Малинського відділення Червоного Хреста сертифікат на отримання індивідуальних засобів захисту від грипу - медичних пов'язок і оксоліновою мазі.


Бердичівський анекдот:


- Что получится если скрестить слона и кенгуру?
- Много-много ям по всей Австралии.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!