Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Янукович в Житомирській області знайшов ще одну жінку, яку потрібно «пестити і любити”.
 
22-11-2009, 16:10  Політика

Янукович в Житомирській області знайшов ще одну жінку, яку потрібно «пестити і любити”.

 
Янукович в Житомирській області знайшов ще одну жінку, яку потрібно «пестити і любити”.


Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що економіка - це жінка, яку потрібно любити і пестити. Лідер опозиції 20 листопада пояснив ази макроекономіки виборцям у Коростені, в Житомирській області, пише Фокус.

«Економіка - це така жінка, яку потрібно пестити і любити», - заявив Янукович на зустрічі з членами асоціації «Рада директорів підприємств» Коростеня.

Він відзначив, що найбільш чутливою галуззю української економіки є сільське господарство, оскільки продукція аграріїв не конкурентоспроможна. Причиною цього, на думку лідера регіоналів, є відсутність у підприємств АПК сучасного обладнання.

Янукович не упустив можливості покритикувати уряд за проблеми в аграрному секторі ...

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович в Житомирській області заявив, що будівництво газопроводу «Південний потік» в обхід України негативно позначиться на економіці нашої країни. На думку Януковича, Україна значно втратить транзитні можливості, а відтак і доходи.

Підвищення ціни на імпортний газ в 2010 році негативно відіб»ється на роботі всієї промисловості: підвищення ціни на газ на 20% у наступному році у зв'язку зі скасуванням Росією пільг буде для економіки України важким тягарем. Він вважає, промисловість України сьогодні до цього не готова.

Янукович заявив, що до подібного підвищення вартості газу не готові практично всі галузі промисловості країни.

Також на прес-конференції в Житомирській області кандидат у президенти заявив, що уряд не виконує своїх зобов'язань з фінансування Чорнобильської програми.

«Нефінансування чорнобильської програми, ... це вирішимо, коли змінимо владу. На мій погляд цей закон взагалі треба міняти », - заявив Янукович і додав, що 2,1 грн. кожній людині, як компенсація потерпілим на забруднених територіях, є неприпустимим.

У Коростені Віктор Янукович після спілкування з журналістами передав представникам «Червоного Хреста» сертифікат на 500 тис. одноразових марлевих пов'язок, які він подарував коростенцям.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!