Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирського екс-соціаліста обвинувачують у крадіжці печатки, документів і ... у втраті совісті.
 
25-11-2009, 22:13  Політика

Житомирського екс-соціаліста обвинувачують у крадіжці печатки, документів і ... у втраті совісті.

 
'Житомирського

Олександр Баранівський вкрав документи ВГО «Захист дітей війни» і спекулює ними, заявив лідер соціалістів.


"Олександр Баранівський не має ніякого відношення до Всеукраїнської громадської організації (ВГО)« Захист дітей війни »і не має права від її імені підписувати будь-які офіційні документи. Він - нелегітимний голова ВГО - це підтверджено юридично.

У вересні 2009 року з'їзд організації прийняв рішення про зняття з посади голови ВГО Олександра Баранівського, за це проголосувало більшість її регіональних осередків.

Почесним лідером громадської організації «Захист дітей війни» є О. Мороз, офіційним керівником ВГО та лідером політичної партії Дітей війни - Анатолій Пачовський ".

Мороз нагадав, що він сам є представником цієї категорії громадян, і добре знає проблеми тих, чиє дитинство припало на воєнні роки.

Про це кандидат у президенти Олександр Мороз заявив у Чернігові, коментуючи підписання угоди про підтримку єдиного кандидата Симоненко між блоком лівих сил та ВГО «Захист дітей війни». «О. Баранівський вкрав печатку ВГО і втратив совість: дітей війни він використовує як таран - щоб отримати депутатський мандат», - сказав Мороз.

За словами лідера Соцпартії, Баранівський намагався «обміняти» ВГО «Захист дітей війни» на статус кандидата в депутати від Партії регіонів, а коли цей задум не вдався, пішов до Симоненка. І тепер обіцяє, що лідер Компартії «візьме під крило» дітей війни.

Однак за два роки перебування в парламенті комуністи жодного разу не звернули уваги на проблеми цієї категорії громадян, нічого не зробили для захисту їх прав. На відміну від СПУ, яка поза стінами парламенту веде послідовну боротьбу за права 6 мільйонів дітей війни. Про це Мороз повідомив журналістам.

Він розповів, що соціалісти півтора року системно допомагають дітям війни - подано понад півтора мільйона позовів до судів, 300 тисяч з них уже виграно, і люди одержують належні їм за законом гроші. «Повернувшись до Верховної Ради, соціалісти доб'ються виконання закону про соціальний захист дітей війни у повному обсязі», - пообіцяв О. Мороз. Він звернувся до дітей війни з проханням підтримати його на виборах президента.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!