Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Арсеній Яценюк в Житомирі презентував кандидатів-мажоритарників від об'єднаної опозиції
 
14-05-2012, 12:44  Політика

Арсеній Яценюк в Житомирі презентував кандидатів-мажоритарників від об'єднаної опозиції

 
14 травня під час прес-конференції в Житомирі лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк презентував узгоджених кандидатів по мажоритарних округах у Житомирській області.

Арсеній Яценюк в Житомирі презентував кандидатів-мажоритарників від об'єднаної опозиції



Візитом до Житомирської області об'єднана опозиція починає презентацію своєї програми, яка стане основою парламентської кампанії 2012 року.

«Ми починаємо з Житомирської області та дійдемо до кожного села, до кожної людини, щоб людина зрозуміла, навіщо опозиція об'єдналася і які цілі ставить», - сказав Яценюк і повідомив, що місця в партійному списку ще не розподіляють, але кандидати по мажоритарних округах, зокрема - в Житомирській області, вже визначені:

округ № 62 (Житомир) - Геннадій Зубко («Фронт Змін»);

округ № 63 (Бердичів) - Павло Жебрівський («Українська платформа");

округ № 64 (Коростень) - Андрій Озерчук (ВО "Батьківщина");

округ № 65 (Новоград-Волинський) - Віталій Француз (ВО "Батьківщина");

округ № 66 (Малин) - Євген Добряк (ВО "Батьківщина");

округ № 67 (Чуднів) - Сидор Кізін (ВО "Свобода").

Арсеній Яценюк підкреслив, що вперше за 20 років української історії дві найбільші опозиційні партії об'єдналися в одну команду, і повідомив про можливе створення єдиної опозиційної партії.

«Раніше це були домовленості про співпрацю, про коаліцію, блоки, а тепер це похід на вибори єдиною політичною командою. Після виборів, впевнений, постане питання формування єдиної партії на базі основних опозиційних партій, тому що якісно змінить політичну картину країни. Україна приречена мати дві базові партійні ідеології. Наш союз має не короткострокову політичну мету, а тривалу державно-творчу мету », - сказав лідер" Фронту Змін ".
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!