Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рижук потрапив до списку найбільш гучних поразок на цих виборах
 
31-10-2012, 21:13  Політика

Рижук потрапив до списку найбільш гучних поразок на цих виборах

 
Телеканал ТВі склав список найбільш гучних поразок на цих виборах у мажоритарних округах.

'Рижук


Програли дуже багато відомих, впливових і, здавалося б, популярних людей. Співчувати їм або навпаки - радіти, що не побачимо їх у новому парламенті, - вирішувати нам, виборцям.
Цікаво, що в цей список потрапили два кандидати з Житомирської області - це житомирський губернатор Сергій Рижук (округ № 62, Житомир) і екс-генпрокурор і депутат 6 скликання Ради Святослав Піскун (округ № 63, Бердичів).
На нинішніх виборах балотувалися багато кандидатів, які є депутатами Верховної Ради.
Найбільше таких депутатів залишиться біля розбитого корита в окрузі № 63 (Бердичів) на Житомирщині. Там програли одразу чотири діючі нардепи.
Так, другим став Павло Жебрівський (НУНС, балотувався від "Собору"), третім - екс-генпрокурор України Святослав Піскун, який йшов самовисуванцем, хоча в нинішньому парламенті входить у фракцію Партії регіонів. У цьому ж окрузі балотувалися самовисуванцем Павло Унгурян із фракції БЮТ і Володимир Каплієнко з фракції "Реформи заради майбутнього" - всі вони програли.
Також, в Малині (Житомирської обл.) Програли діючі депутати Оксана Білозір, Євген Добряк (фракція БЮТ) і Микола Рудченко (Народна партія).
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!