Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прокурора Житомирської області просять порушити кримінальні справи за порушення на виборах Верховної Ради
 
12-11-2012, 23:07  Політика

Прокурора Житомирської області просять порушити кримінальні справи за порушення на виборах Верховної Ради

 
У Житомирі після виборів прокурор області отримав звернення з проханням порушити кримінальні справи щодо трьох порушників.

'Прокурора


У розпорядженні є звернення до прокурора області адвоката Олексія Ясюнецкого, який був довіреною особою кандидата в народні депутати Геннадія Зубка, і народного депутата України Андрія Парубія з проханням порушити кримінальну справу щодо голови дільничної виборчої комісії № 181448 Чернової-Гоменюк І.Г. по ч.7 ст.158 та ч.2 ст. 158-2 КК України. Голова комісії, не чекаючи закриття виборчої дільниці, підписала протоколи про підсумки голосування, які в подальшому були знищені.

Крім того, в депутатському зверненні на ім'я прокурора Андрій Парубій повідомляє про те, що 28 жовтня у приміщенні виборчої дільниці № 181356 при спробі винести бюлетені за межі виборчої дільниці був затриманий гр. Усачов І.В. В його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.5 ст.158 КК.

Також народний депутат повідомляє прокурору області про те, що 29 жовтня 2012 голова дільничної виборчої комісії № 181384 після підрахунку голосів виборців на вказаній ділянці повіз кілька примірників протоколів про підсумки голосування не в ОВК виборчого округу № 62, а в приміщення Житомирської міської організації «Партії регіонів ». У діях голови дільничної комісії вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст.157 та ч.2. ст.158 КК України.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!