Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ви можете віддати свій голос за кандидата не виходячи з дому!!!
 
25-12-2009, 13:51  Суспільство / Політика / Влада

Ви можете віддати свій голос за кандидата не виходячи з дому!!!

 
За яких умов на президентських виборах можна голосувати вдома?

Для голосування вдома в день виборів виборець повинен подати особисто заяву в дільничну виборчу комісію з обґрунтуванням неможливості прибути для голосування на виборчу дільницю. Про це повідомив заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Манера.

Він нагадав, що нещодавно вступило в дію рішення, яким були визнані незаконними ряд окремих положень роз'яснення ЦВК про порядок включення виборців до списків для голосування в день виборів, а також про голосування на дому.
'Ви

За його словами, раніше таке роз'яснення не передбачала особистої подачі заяви виборця до дільничної виборчої комісії. «Суд зайняв чітку позицію, що така заява має бути подана особисто», - зазначив він.

Магера також заявив, що суд чітко визначив, що копія паспорта не може бути підставою для включення до списків для голосування виборців в день виборів на виборчій дільниці за рішенням дільничної виборчої комісії.

Чергові вибори Президента України призначені на 17 січня 2010 року.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!