Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тігіпко має намір привести своїх людей до Житомирської міськради.
 
23-01-2010, 23:22  Політика

Тігіпко має намір привести своїх людей до Житомирської міськради.

 
Тігіпко має намір привести своїх людей до Житомирської міськради.

Тігіпко має намір привести своїх людей до Житомирської міськради.



Сергій Тігіпко, лідер партії "Сильна Україна" чекає отримання своєю партією 16-17% голосів виборців на виборах сільських, селищних і міських голів і місцевих рад, призначених на 30 травня 2010 року.

Про це він сказав в інтерв'ю журналу "Фокус".

"Місцеві ради повинні дати більше. Якщо ми отримали 13% голосів (на президентських виборах), то на місцевих - 16-17% у загальному розрізі по країні", - сказав Тігіпко.

Нескладно підрахувати, скільки депутатських місць сподівається отримати партія «Сильна Україна» та її, поки що її, віртуальні соратники в Житомирській міськраді, якщо всього 30 травня звільниться 60 депутатських вакансій ...

Як повідомляють Українські Новини, Тігіпко вважає своїм першочерговим завданням посилення і розвиток партії.

Раніше Тігіпко заявив, що планує покращити отриманий на президентських виборах результат (за попередніми даними, 13,06%) в ході місцевих виборів.

У жовтні 2009 року Верховна Рада призначила чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних і міських голів, крім тих, вибори яких проводилися після 26 березня 2006 року, на 30 травня 2010 року.

До речі, слід зазначити, що кандидатуру Сергія Тігіпка в першому турі президентських виборів в Житомирі підтримали 13,48% тих, хто проголосував, так що амбіції пана Тігіпка небезпідставні, втім, якщо до місцевих виборів ніхто з соратників, чи політичних опонентів «не підмочить» репутацію Сергію Леонідовичу ....

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!