Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Команда з Житомира виграла Всеукраїнський турнір з більярду.
 
20-07-2010, 14:45  Спорт

Команда з Житомира виграла Всеукраїнський турнір з більярду.

 
Команда Житомира виграла всеукраїнський турнір з більярду в честь 75-річчя Стахановського руху.


0



Як стало відомо, турнір пройшов в клубі спортивного більярду «Сокіл» м. Луганська.

У відкритті турніру взяли участь заступник голови облради Юрій Хунов, заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Євген Копанайко, голова обласної федерації більярду Євген Свиридов, заступник міського голови Стаханова Євген Шумейко та інші.

0



Юрій Хунов відкрив турнір, зробивши перший символічний удар після виступу гостей церемонії. Один із виступаючих, депутат Луганської міськради Микола Греков, запропонував зробити турнір традиційним і проводити щорічно на згадку про О. Стаханова та його трудовий подвиг.

0



Заступник голови облради нагородив перших переможців і призерів турніру.

У турнірі брали участь збірні команди Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Харківської, Житомирської та Кіровоградської областей, а також міст Стаханов, Луганськ, Маріуполь і шахтарські колективи зі Свердловська, Краснодона та Красного Луча.

Більярд - не травмонебезпечний вид спорту, але деякі учасники змагань все ж таки зверталися за медичною допомогою: стрес - незмінний супутник будь-яких змагань.
0




За підсумками змагань першість здобула команда Житомирської області в складі Айрат Москолова, Юрія Смирнова та Олексія Лозицького. На другому місці - команда Кіровоградської області. Третє місце посіла команда ВАТ «Краснодонвугілля».

Кращим гравцем турніру з «білії» (особистій першості) став Олександр Чумак, який представляв воєнізований гірничорятувальний загін № 5 міста Красний Луч. З одного підходу йому вдалося забити 9 куль.

Усі учасники змагань отримали вимпели, на яких зображений Олексій Стаханов.

Команди-призери були нагороджені пам'ятними медалями, грамотами та цінними подарунками. Володарі першого місця - команда Житомира - отримала в подарунок статуетку із зображенням Стаханова.

Крім того, учасники турніру виступили з пропозицією зробити турнір з більярду щорічним і присвятити його подвигу Олексія Стаханова, а також Стахановському руху.

За матеріалами «Журналу Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!