Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Юні житомирянки перемогли в обласному турнірі по волейболу
 
14-10-2009, 18:16  Спорт

Юні житомирянки перемогли в обласному турнірі по волейболу

 
'Юні

9-10 жовтня в Житомирі прошли фінальні змагання по волейболу серед хлопців і дівчат в рамках П'ятих обласних літніх юнацьких спортивних ігор 2009 років.
Про це повідомили в управлінні у справах сім'ї, молоді і спорту Житомирської облдержадміністрації.
Після заздалегідь проведених зональних змагань у фінал прошли 8 команд хлопців з міст Житомира, Новограда-волынского, Коростеня, а також Любарського, Овручського, Барановського, Коростишевського і Андрушовського районів. Після двох днів баталій упевнену перемогу отримала команда з Новоград-волынского (тренер - Михайло Олендер), які у фіналі з рахунком 3:0 обіграли команду з Житомира (тренер - Анатолій Денісовец). Третє місце завоювала команда з міста Коростеня (тренер Сергій Гамулінський). У дівчат у вісімку найсильніших увійшли команди з Житомира, Коростеня, а також Житомирського, Емільчинського, Радомишльського, Новоград-волынского, Коростенського і Черняховського районів. У фінальній грі перемогу отримала команда з Житомира - вихованки ДЮСШ «Авангард» (тренер - Георгій Марчук), які в нелегкій боротьбі здолали опір команди з Емільчинського району (тренер - Віктор Романуха). Третє місце завоювала команда з Коростеня (тренер Лариса Овсийчук).

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!