Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні Ющенко відвідає Житомирську область і відкриє завод «Церсаніт»
 
29-09-2009, 13:10  Новости Житомира

Сьогодні Ющенко відвідає Житомирську область і відкриє завод «Церсаніт»

 
'Сьогодні

Сьогодні 29 вересня Президент України Віктор Ющенко планує відвідати Житомирську область.

Як повідомили , Президент візьме участь у відкритті заводу «Церсаніт Інвест» в селі Чижовка Новоград-волынского району Житомирської області.

Інвестиційний проект передбачав два етапи реалізації, зокрема будівництво двох заводів і технічної бази (вкладення 80 млн. євро), і розвиток існуючих заводів і збільшення їх виробничої потужності (вкладення 40 млн. євро).

Таким чином, вкладення в будівництво двох черг підприємства складають близько 120 млн. євро і входить в сотню найбільших іноземних капіталовкладень в Україні. Підприємство є одним з найбільших в Новоград-волынском районі.

Пуск першої черги заводу в 2008 році створив робочі місця для більш ніж 800 чоловік. Нинішній пуск другої черги дозволить довести кількість нових робочих місць 1100. (Загальна чисельність населення Новоград-волынского району складає близько 48,5 тисяч чоловік).

Планується, що окрім участі в офіційних заходах, Розділ держави поспілкується з робочими підприємства.

Також, Ющенко планує відвідати Меморіал пам'яті жертв голодомору 1932-1933 років і полеглих у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!