Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У центрі Житомира виступили каратисти з клубу Джітте.
 
15-09-2010, 23:37  Спорт

У центрі Житомира виступили каратисти з клубу Джітте.

 
У центрі Житомира, спортивний клуб Джітте подарував житомирянам і гостям міста справжнє святкове шоу.

У центрі Житомира виступили каратисти з клубу Джітте.


Більше 3 годин вихованці клубу демонстрували свої вміння та навички на сцені на вулиці Михайлівській в неділю, 12 вересня.

- Завдання цього показу - показати майстерність кращих спортсменів клубу, кращих спортсменів міста, показати, що таке карате, ознайомити глядачів з цим видом спорту, - розповів Дмитро Карягін. - Для житомирян виступали спортсмени самого різного рівня і віку - від членів збірної України до новачків, які займаються всього один рік.

У виступах взяли участь такі відомі та імениті спортсмени як Саша Карягін, Олексій Мінаєв, Віталій Капустін, Артем Процішін, Роман Кравчук. Але найбільший інтерес, викликали маленькі 4-5 річні діти, які також демонстрували свої вміння. Незважаючи на свій вік, ці діти вже вміють сідати на шпагат і знають основні рухи і прийоми.

- Діти демонстрували практично все, що вони знали і вміли і що можна показати. Це бої, як один на один, так і групові, різні комбінації, прийоми та зв'язки, ката - формальні комплекси вправ, - розповів Дмитро Карягін. - Ми намагалися зробити все так, щоб виглядало ефектно, красиво та безпечно для самих учасників. Думаю, нам це вдалося.

Виступи каратистів зібрали чимало глядачів. Особливо, величезну увагу викликало у дітей. Але й дорослі теж не залишалися байдужими.

За матеріалами «20 хвилин»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!