Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В центрі Житомира пройшов масовий Олімпійський урок. ФОТО
 
8-09-2011, 20:59  Спорт

В центрі Житомира пройшов масовий Олімпійський урок. ФОТО

 
'В
У спортивно-театралізованому дійстві взяли участь кращі вихованці спортивних шкіл, клубів та секцій області продемонструвавши учасникам святкового заходу своє мистецтво в різних видах спорту.

За ними, розташувавшись по всій площі, спостерігали сотні житомирських школярів, яких з нагоди свята відпустили з останніх двох уроків і привели сюди. Також у якості глядачів були представники міської та обласної влади, а також Віце-президент Національного олімпійського комітету України, президент Федерації легкої атлетики України, Олімпійський чемпіон Валерій Пилипович Борзов та інші мешканці міста.

Олімпійський урок тривав 41 хвилину, майже як справжній. За цей час діти встигли побігати, пограти в футбол, баскетбол і волейбол. Також вони фехтували, показували свою майстерність у боксі, кікбоксингу, самбо, дзюдо, карате, легкої атлетики, тріатлоні, п'ятиборстві. А ще піднімали гирі, танцювали і стрибали.

Після закінчення «Олімпійського уроку» урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту та 20-ї річниці спортивного руху незалежної Україні продовжилися в обласному музично-драматичному театрі.

Призерами європейських і світових чемпіонатів з триатлону, кандидатами на участь у літніх Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні є Юлія Єлістратова та Данило Сапунов. Нагороди чемпіонатів Європи цього року завоювали спортсмени Житомирщини Тетяна Лавренчук (вільна боротьба), Людмила Коваленко (легка атлетика), Володимир Матвійчук (бокс). Цілий ряд спортсменів області стали чемпіонами України з легкої атлетики, веслування, триатлону, видів єдиноборств.

На сьогодні встановлено 50 стипендій облдержадміністрації для провідних перспективних спортсменів, прийнято розпорядження про створення обласної штатної збірної команди.В ході урочистостей були нагороджені кращі спортсмени та тренери області.

Сергій Харчук, «Журнал Житомира»
В центрі Житомира пройшов масовий Олімпійський урок. ФОТО

В центрі Житомира пройшов масовий Олімпійський урок. ФОТО

В центрі Житомира пройшов масовий Олімпійський урок. ФОТО

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!