Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичівські шахісти показали, як правильно ставити шах і мат
 
20-09-2011, 00:12  Спорт

Бердичівські шахісти показали, як правильно ставити шах і мат

 
Мало хто знає, що місто Бердичів знамените своїми видатними шахістами, одним з яких був Заслужений тренер СРСР і кандидат у майстри спорту Володимир Зак, в честь пам'яті якого в місті Бердичеві і був днями проведений Перший меморіал Володимира Зака. Примітно те, що в ньому взяли участь шахісти з усіх куточків України, що само по собі є непересічною подією для всіх любителів цього виду спорту.

'Бердичівські



Перший Меморіал пам'яті нашого видатного земляка проходив у Будинку офіцерів і зібрав 35 учасників. Організаторами шахового турніру стала міська організація «Спорт для всіх» і шаховий клуб «Біла тура». А для п'ятірки переможців спонсори проведення Меморіалу підготували грошові призи, хоча не залишили без нагород і інших учасників змагань, підготувавши спеціальні подарунки для трійки кращих серед молоді, ветеранів і новачків, а також для найкрасивішої шахістки і самого рейтингового учасника.

Як ми бачимо, в місті Бердичеві є велика кількість стратегів тонкої шахової гри, яких якщо вони не закинуть своє захоплення, чекає блискуче майбутнє Каспарових і Карпових. І хочеться вірити, що подібні змагання проводитимуться в місті Бердичеві ще не один раз, і в шахістів буде можливість переймати досвід гравців з інших міст.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!