Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 30 жовтня в Житомирі відбудеться фестиваль Айкідо. Вхід вільний
 
25-10-2011, 21:03  Спорт

30 жовтня в Житомирі відбудеться фестиваль Айкідо. Вхід вільний

 
30 жовтня в Житомирському драмтеатрі відбудеться Фестиваль Айкідо.


30 жовтня в Житомирі відбудеться фестиваль Айкідо. Вхід вільний



У фестивалі, який проходить в рамках програми «Здорова дитина - сильна країна» візьмуть участь більше 200 чоловік в основному діти і дорослі які прагнуть осягнути секрети мистецтва Айкі-те-гатана-рю. Початок фестивалю о 17.00. Вхід вільний.

У давні часи існувала легенда про майстрів володіють мистецтвом роботи двох мечів одночасно. Це мистецтво вважалося загубленим і тільки деякі були посвячені в секрети школи айкі-те-гатана-рю. Сама назва яскраво характеризує стиль школи: айкі - мистецтво гармонії, те-гатана - руки, подібні мечу.
У процесі навчання кожен прийом розглядається з позиції його історичного розвитку: починаючи з форм мистецтва володіння двома мечами і закінчуючи м'якими круговими рухами айкідо, які дозволяють використовувати силу атакуючого.

На тренуваннях великий акцент робиться на прагненні до гармонії при напрацюванні техніки, що дозволяє учням досягти бажаного майстерності набагато швидше.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!