Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі відбудуться змагання з бульварного триатлону
 
18-01-2012, 12:39  Спорт

В Житомирі відбудуться змагання з бульварного триатлону

 
В четвер, 18 січня, о 11.00 в житомирському плавальному басейні "Авангард" стартують змагання з бульварного триатлону. Їх організовують в рамках заходів «Спортивна зима» Житомирська обласна федерація з триатлону та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА.
'В

В перший день учасники змагатимуться в плаванні на дистанціях 100 метрів комплексним плаванням, вільним стилем та на спині і плавання 50 метрів з доскою. В другий день їх чекає стрибки, присідання і крос.

Змагання особисті, першість розігрувалась на комплексній дистанції. Учасники змагань будуть розділені на чотири групи, а саме юнаки та дівчата 1995-1996 р.н., юнаки та дівчата 1997-1998 р.н., юнаки та дівчата 1999-2000 р.н.,та юнаки і дівчата 2001 р.н. та молодші (юнаки і дівчата в окремих групах).

- Подібні змагання проводитимуться вперше. Вони не є офіційні, а проводяться з метою популяризації здорового способу життя та залучення широких верств населення для занять фізкультурою та спортом, для профілактики хвороб дихання різних верств населення, популяризації та розвитку триатлону в області, - розповів подробиці заходу Олег Процюк, спеціаліст ЖОЦФЗН "Спорт для всіх". – Учасниками є вихованці ЗОШ, ДЮСШ, спортивних клубів області. Їх підбором займалась обласна федерація триатлону на чолі із президентом федерації Н.М.Кирилович.

Розклад змагань

18 січня, четвер. Плавальний басейн Авангард


Початок 11.00

І та ІІ вікові групи – 100 м к/пл., 50 на ногах з доскою.
ІІІ та ІV вікові групи – 100 м в/ст. –н/сп почергово, 50 на ногах з доскою.

19січня, п'ятниця. Бульвар ім. Пушкіна
час буде уточнюватись

Всі вікові групи:
10 м. стрибки у повному присяді + крос (740 м.) 1 круг навколо ІІІ бульвару.
Присіди: кількість разів за 10//.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!