Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відбулися змагання з «Бульварного триатлону» в рамках заходів «Спортивна зима» у м. Житомирі
 
23-01-2012, 10:35  Спорт

Відбулися змагання з «Бульварного триатлону» в рамках заходів «Спортивна зима» у м. Житомирі

 
19-20 січня у м. Житомирі на базі СОК «Авангард» обласним центром фізичного населення «Спорт для всіх» та Житомирською обласною федерацією з триатлону за підтримки обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту, було організовано та проведено спортивно-масові заходи з бульварного триатлону.
'Відбулися

19 січня змагання проводились у басейні СОК«Авангард», учасники змагалися в плаванні на дистанціях 100 метрів комплексним плаванням, вільним стилем та на спині, а також плавання 50 метрів з дошкою, а 20 січня уже відбувалися у манежі під трибунами Центрального Стадіону, змагалися із фізпідготовки та з легкоатлетичного кросу.
'Відбулися

Змагання були особисті, першість розігрувалась на комплексній дистанції. Учасники були розділені на чотири вікові групи, юнаки і дівчата були в окремих групах. Переможцями змагань стали серед 1995-1996 р.н. Вербило Аліна та Двернік Тарас, серед 1997-1998 р.н. Слепченко Катерина та Бойко Кирило, серед 1999-2000 р.н. Сайківська Діана та Івашків Кирило, серед 2001 р.н. та молодших переможцями стали Петричук Оксана та Іваченко Олексій.
'Відбулися

Змагання проводились з метою популяризації здорового способу життя та пропаганди розвитку триатлону в місті та області. За ходом змагань спостерігала велика кількість глядачів, місцеві ЗМІ. Любителів триатлону у місті достатньо, а місцем проведення було місце масового відпочинку житомирян.
Переможці були нагороджені грамотами та медалями Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».
'Відбулися

'Відбулися

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!