Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Обласний турнір з міні-футболу Зимовий кубок «Спорт для всіх».
 
27-02-2012, 09:00  Спорт

Обласний турнір з міні-футболу Зимовий кубок «Спорт для всіх».

 
Протягом січня-лютого на спортивних майданчика міста Житомира відбулися змагання з міні-футболу серед аматорських, студентських, молодіжних та шкільних команд. Змагання проводились в рамках обласних заходів «Рух, енергія, здоров’я та краса» Житомирським обласним ЦФН «Спорт для всіх» за підтримки Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Участь у змаганнях приймали колективи Житомирської області, які були представлені такими містами, як Житомир, Черняхів та Бердичів.
Обласний турнір з міні-футболу Зимовий кубок «Спорт для всіх».

«Це був перший подібний зимовий турнір на Кубок «Спорт для всіх». Команди учасниці було поділено «сліпим» жеребкуванням на дві групи. Регламентом змагань було передбачено тривалість однієї гри 2 тайми по 11 хвилин з однохвилинною перервою. За визначенням представників граючих команд кількість ігрового часу повністю відповідала рівню фізичної підготовки учасників змагань, що забезпечило безкомпромісні та насичені боротьбою в кожну хвилину, матчі турніру», – зазначив один з організаторів заходу Адам Іванович Хільченко, директор ЖОЦФЗН "Спорт для всіх".
Переможцями турніру стали представники м. Житомира, команда ФК «Бора-бора», друге місце посіла команда м. Черняхова МФК «Зоря».
Матч за трете місце, в якому зійшлися непримиримі суперники на футбольному полі, а в житті справжні друзі, команда Житомира ФК«Поліські Тигри»та Бердичева ФК«Синій жук» став справжньою прикрасою цих змагань. Ця гра тримала в напруженні всіх присутніх глядачів та гравців весь ігровий час. Команда ФК«Синій жук» поступилася з рахунком 4:3, віддавши третє місце команді «Поліські Тигри» з Житомира.
Змагання пройшли на високому організаційному рівні, при чіткому суддівстві. Цей факт відзначили всі представники команд та численні глядачі. Учасники були нагороджені грамотами та медалями та кубком Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!