Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирянин здобув перемогу в Чемпіонаті України зі спортивної ходьби
 
22-03-2012, 18:14  Спорт

Житомирянин здобув перемогу в Чемпіонаті України зі спортивної ходьби

 
В Євпаторії пройшов відкритий чемпіонат України зі спортивної ходьби за участю легкоатлетів з України, Молдови, Латвії та Росії. Змагання тривали два дні - повідомляють Євпаторійські новини

'Житомирянин



Чемпіонат став для спортсменів своєрідною пробою сил після зимового періоду підготовки. Адже це перші в нинішньому році змагання, які проводяться на відкритому повітрі. Крім того, в ході цих змагань були відібрані спортсмени в збірну команду України для участі в чемпіонаті світу з легкої атлетики та в ХХХ літніх Олімпійських іграх, які пройдуть з 27 липня по 12 серпня 2012 в Лондоні (Великобританія).

У перший день змагань змагалися спортсмени віком від 15 до 19 років. Юні спортсмени (1997 року народження), повинні були подолати дистанцію 3000 метрів. Серед них найшвидшими виявилися киянин Андрій Дубовик та сумчанка Ксенія Бєлова. Дівчатам 1995-1996 років народження належало пройти 5000 метрів, юнаки цієї ж вікової категорії, як більш сильні представники людства, подолали 10 000 метрів. У цьому розділі кращими виявилися Анна Суслик з Івано-Франківська та Сергій Клименчук з Житомира.

У загальнокомандному заліку першими стали кияни, які набрали 595 очок, другими - житомиряни з 313-ма очками, і третє місце розділили донецька і волинська команди.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!