Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ванкувер-2010. Герої другого дня.
 
15-02-2010, 10:11  Спорт

Ванкувер-2010. Герої другого дня.

 
Ванкувер-2010. Герої другого дня. Ці слова - не лайливі.

У фокусі - два призера ігор з дивовижними для нашого слуху прізвищами.

Яків Фак.
Ванкувер-2010. Герої другого дня.

Є такий хорватська хлопець, крім якого, боюсь, ніхто біатлоном у цій чудовій країні і не займається. Вони всі зайняті тим, що обіграють Англію у футбол і отримують від росіян німецькі автомобілі - навіщо їм той біатлон? Але, тим не менш, у них з'явився свій герой, національний герой. Звуть його Яків, а прізвище вимовляти страшно, але все-таки можна і потрібно - Фак.

Правда, Батьківщину свою Яків Фак не особливо шанує, пориваючись втекти до Словенії. Ну, це як мінімум логічно. Коли юний хорват показував вражаючі для людини, яка взагалі толком не тренувалася, результати на юніорських змаганнях, його помітили тренери словенської збірної і вирішили запропонувати йому тренуватися разом зі своїми хлопцями. Фак дурнем не виявився, і на цю пропозицію погодився. Хотів Яків і спортивну прописку змінити на словенську, та не вийшло. От і мучиться Фак.

Сам Яків про своє прізвище говорить, що це щось із стародавніх австрійських пологів і він не знає, що його прізвище означає насправді. Логічно - правопис ж не такий, як у того слова, яке ми всі розуміємо, а простіше - Fak. Але все одно милозвучно. Однак погодьтеся, що хорватська форма в біатлоні виглядає чарівно і просто фантастично.

Іронізувати над Яковом Факом можна скільки завгодно, але він вже зараз домігся набагато більшого, ніж багато хто домагається за все своє життя. Він вже став призером як світової першості, так і Олімпійських ігор, а решта хіба когось хвилює? Кого через пару років буде хвилювати за яких обставин Яків вирвав свою бронзу? Всі тільки знову посміються з його прізвища, а результат-то залишиться.
'Ванкувер-2010.

Інша людина з не милозвучним для нашого вуха прізвищем, саняр з Німеччини Фелікс Лох, продовжує вражати своїм стрімким сходженням на трон. Він вже став дворазовим чемпіоном світу, але те, що він створив в ці два дні, не піддається ніякому опису.

Практично ідеальне проходження траси, фактично без помилок, і беззмінно перший результат на табло - в ці моменти дивитися на Норберта Лоха, який є головним тренером збірної Німеччини і за сумісництвом - батьком Фелікса, звичайно ... Загалом, дуже зворушливо. Його юний, дев'ятнадцятирічний син Фелікс Лох впевнено йшов до золота Олімпійських ігор, і як-то описати відчуття, які можуть бути всередині у батька, звичайно, дуже важко.

Йому лише 19, він вважається неймовірним талантом і в характері Фелікса Лоха відзначають виключно позитивні риси. Він усмішливий, щирий і досить простий. Власне кажучи, його батько - Норберт Лох - абсолютно такий же. І їх загальний тріумф у Ванкувері став особистим щастям для сімейства Лохів, яке тепер буде шанувати вся Німеччині.

Насправді, Фелікс заробив перше золото для збірної Німеччини на цих Олімпійських іграх, і це вже робить його досягнення ще більш значущим. Тим не менш, він заслужив. У цьому майже немає сумнівів. "Не такий вже Лох і лох".
iSport.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!