Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вітаємо державних службовців Житомирщини з професійним святом!
 
23-06-2010, 12:28  Свято

Вітаємо державних службовців Житомирщини з професійним святом!

 


Вітаємо державних службовців Житомирщини з професійним святом!



0



Ми чудово розуміємо, що робота на благо держави завжди вважалася почесним і відповідальним обов'язком громадян. Вступаючи на посаду, кожен держслужбовець бере на себе визначені моральні і правові зобов'язання і повинен невідступно їм слідувати і усвідомлювати, що успіх політичних та економічних перетворень в країні і регіоні, безпека і добробут людей, їх довіру до інститутів влади багато в чому залежать від кожного з вас , вашої компетентності, професійної ініціативи, творчого ставлення до справи.

Безперечно, переважній більшості державних службовців Житомирської області притаманні відповідальність за результат своєї діяльності, цілеспрямованість, патріотизм, високий професіоналізм, людська порядність, толерантне сприйняття різних точок зору.

Переконані, що в нинішній період суспільно-політичних та економічних змін, основним принципом вашої роботи, як і раніше, буде служіння українському народу, а вашу сумлінну працю сприятиме формуванню міцної державної системи, розвитку місцевого самоврядування, впровадження європейських стандартів управління та перетворенню України на сучасну демократичну державу.

Бажаємо держслужбовцям успіхів і благополуччя, оптимізму, натхнення, міцного здоров'я та нових здобутків у Вашій благородній справі!
Адміністрація сайту.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!