Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Азаров попередив голів обласних адміністрацій: борги теплокомуненерго Житомирської області за газ - на їх совісті
 
28-07-2010, 16:02  Влада

Азаров попередив голів обласних адміністрацій: борги теплокомуненерго Житомирської області за газ - на їх совісті

 
Прем'єр-міністр України Микола Азаров попередив: за погашення боргів підприємств теплокомуненерго (ТКЕ) за спожиті природний газ і електроенергію особисту відповідальність нестимуть голови обласних державних адміністрацій.


Про це Азаров заявив, відкриваючи сьогодні, 28 липня, засідання уряду, повідомляє Лівий берег.

0



"Те, що у нас теплокомуненерго не сплатили 55% спожитого газу ще за старими тарифами, це показник того, наскільки відповідально ставилися керівники до цієї проблеми. Я поставив питання однозначно: в 2011 рік країна перейде без боргів. Я вимагаю, щоб особисто голови обласних державних адміністрацій відповідали за стовідсоткове погашення боргів, за поточну оплату ", - сказав Азаров.

У той же час, прем'єр підкреслив необхідність за умови підвищення житлово-комунальних тарифів забезпечити належну якість житлово-комунальних послуг. "Люди справедливо скаржаться, що тарифи підвищуються, а якість послуг знижується, тому за 2,5 місяці, які залишилися до опалювального сезону, Міністерство житлово-комунального господарства має мобілізувати всі ресурси для того, щоб замінити всі труби, і ми не гріли повітря, не марнували воду, відремонтувати котельні, утеплити будинки і тому подібне ", - відзначив він.

Микола Азаров також повідомив, що сьогодні на засіданні уряд розгляне питання про персональну відповідальність заступника голови однієї з обласних державних адміністрацій за неналежне виконання посадових обов'язків у сфері підготовки соціальної інфраструктури, зокрема, шкіл до роботи в умовах осінньо-зимового періоду. У той же час, глава уряду не уточнив, про який саме регіоні йде мова.


За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!