Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Києві з'явиться пам'ятник із жіночих трусиків
 
23-08-2010, 10:39  Свято

У Києві з'явиться пам'ятник із жіночих трусиків

 
Пам'ятник з жіночої білизни з'явиться в Києві 23 серпня, відкриття пам'ятника приурочено до Всеукраїнського Дня білизни. Оригінальна скульптура нагадує кулю, яка повністю складається з заліза, діаметром у 2 м і важить 300 кг

'У

фото: natali.ua


Автором оригінальної пам'ятника є столичний художник-коваль Володимир Білоконь, автор веселих композицій «Закоханих ліхтарів», «Дерево зі стільцями» та багатьох інших. Цього разу, скульптор вирішив здивувати киян нової незвичайної роботою, яка представляє собою макет земної кулі, що повністю складається з елементів жіночої нижньої білизни, пише Комсомольська правда в Україні.

За словами Володимира Білоконя, жіноча білизна примхлива і вигадлива, як з сама жіноча сутність. Фактично даний пам'ятник - це символ жіночої краси яка править світом.

Скульптура нагадує кулю, яка повністю складається з заліза і при діаметрі в два метри, важить 300 кілограм. Відкриття пам'ятника відбудеться в понеділок 23 серпня, сквері за адресою вул.Городецького, 8 в 12.30 і приурочене до неофіційного, але дуже оригінального свята - Всеукраїнського Дня Білизни.

У планах у скульптора відкриття ще кількох нестандартних пам'ятників, а також композиції, присвяченої Києву.

За матеріалами focus.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!