Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Гаряча п'ятірка найромантичніших знаків уваги!
 
12-02-2011, 23:16  Свято

Гаряча п'ятірка найромантичніших знаків уваги!

 
Не знаєте, як висловити свої почуття в день закоханих? Судорожно шукаєте подарунки і всі ідеї здаються вам банальними? Ми зібрали для вас гарячу п'ятірку найромантичніших знаків уваги!

Гаряча п'ятірка найромантичніших знаків уваги!




Любовне послання


Привітання з Днем Святого Валентина починається з щирого ніжного послання, яке, звичайно ж, можна просто відправити один одному у вигляді смс-ки або електронною листівки, але отримати на свято валентинку з написаними від руки словами любові набагато приємніше. А якщо ви ще й постараєтеся зробити листівку hand made, то подаруйте об'єкту своїх почуттів велику радість. Найшвидший варіант картки ручної роботи роздрукувати з інтернету ретро-картинку з ангелятами, обрізати її у формі серця і написати на зворотному боці пару полум'яних рядків (тільки авторських, без запозичень, нехай навіть у Шекспіра (Shakespeare)!). Закоханим, які згодні витратити на валентинку більше часу, радимо вирізати на кольоровому картоні силуети Купідона і сердечок, а потім вклеїти їх у місце згину листівки. У будь-якому випадку, який би креативний спосіб ви не вирішили вибрати, не забудьте прикрасити свою саморобну валентинку блискітками, стразами, бісером, мереживом і побризкати улюбленим парфумом!

Квітковий комплімент

На Заході 14 лютого давно став «квітковим» днем року і наші чоловіки вже поступово інтегрують в цю тенденцію: універсальним символом свята Всіх Закоханих є яскраво-червоні оксамитові троянди, на другому місці за популярністю білі лілії-кали, які за своєю чудовою формою дуже нагадують серце , проте самою модною валентинівською квіткою можна назвати орхідею сорту Цімбідум це розкішне екзотичне диво красномовно натякне вашої обраниці про те, що ви знайшли в ній все, про що мріяли. У Валентинів день дозволяється дарувати і одну квітку, і невеликий букет - пафос і грандіозні оберемки квітів від закоханих кавалерів не потрібні, але аж ніяк не зайвим буде попросити флориста сконструювати квіткову композицію а-ля сердечко.



Солодкий сюрприз


Солодощі люблять всі, тому шоколадні подарунки прийнято дарувати обопільно: здивуйте свою другу половинку великим пряником або цукерками-сердечками ручної роботи, на яких будуть написані ласкаві зізнання в шоколадних бутіках легко придбати англомовні версії або зробити індивідуальне замовлення по-російськи, тільки необхідно все зробити заздалегідь ! Однак класичні подарункові асорті поки ніхто не скасовував, тому подарункові набори в ошатних жерстяних коробках-сердечках (які дівчата потім зазвичай перетворюють у скриньки) теж чимало порадують вашого дорого адресата. Крім цього, не полінуйтеся приготувати в святковий вечір чашку пряного капучіно і намалювати з пінки і кориці самі розумієте яку фігурку.



Милі сувеніри


Тепер переходимо до більш конкретних привітань - під час романтичної вечері у кожного з вас у сумці повинен бути приготований який-небудь подаруночок на тему закоханості, тобто з обов'язковою наявністю сердечка як дизайнерського символу. Вашого обранця приємно здивує не звичайний технічний аксесуар, який зробить веселіше його будні: вінтажний механічний будильник або сучасний годинник з циферблатом, ширяючому в повітрі, а також зворушливі домашні дрібниці оригінальна подушечка з написом «З тобою ніхто не зрівнятися!», Світильник-хамелеон для спальні або пустотлива фоторамка з його улюбленим кадром. Продовжити список може футуристичний електрофонтан, гідний почесного місця на його офісному столі, кришталева флешка з гламурним характером або по-чоловічому лаконічна порцелянова чашка, з якої так приємно пити каву на початку багатообіцяючого трудового дня.

Найкращим сувеніром для дівчини стануть духи в скляному сердечку і їх необхідно знати за іменами: любителькам мандарина і персика сміливо даруєте аромат Princess від Vera Wang, шанувальниці деревних ноток і малинового шербету високо оцінять Happy Spirit з парфумерної колекції Chopard, а якщо ваша обраниця поважає тільки ексклюзив, то шукайте золотий флакон лімітованого запаху Heart of Gold Ralph Lauren, хоча тут родзинка не стільки в зовнішності, скільки у змісті покупки краплі ансамблю з абсолюту болгарської троянди, китайської магнолії і сандалу з острова Ява перетворяться на її шкірі в чудовий сад. Якщо ви плануєте більш бюджетний сувенір, виберіть набір сухих парфумів у коробках-сердечках від L'Occitane і ваша дівчина стане володаркою відразу трьох чуттєвих ароматів з Провансу травневої троянди, вишні та апельсина.

Якщо ваша половинка ні разу не називала м'які іграшки «мішками», то має сенс покласти коробочку з парфумом в лапки якого-небудь пухнастого звіра.


Маленькі скарби


Можливо, привітання з Днем Святого Валентина так би обмежилися цукерково-букетно-іграшковими знаками уваги, якби не середньовічна ірландська традиція дарувати вподобаній красуні дерев'яну ложку з вензелем-сердечком, яку молодий чоловік майстрував у переддень свята. Незабаром дерев'яні екземпляри замінили на дорогоцінне металеві, тому зараз в Англії прийнято дарувати об'єктам обожнювання срібні і золоті столові прилади. Але ж ложечка не може бути прикрасою (у всякому разі, класичною), тому подарунковий кодекс 14 лютого доповнили пунктом про «кращих друзів дівчат» і кожен рік імениті ювелірні будинки випускають спеціальні колекції коштовностей з серцевою символікою: найактуальнішими моделями визнані кулони, сережки, а також старовинні підвіски ключики-сердечка з жовтого золота. Якщо ви збираєтеся піднести коханій щось унікальне, то цим «чимось» може стати платинове кільце з діамантами, викладеними у формі головного знака закоханих.



На жаль, більшість чоловіків навряд чи будуть носити запонки або годинник у вигляді сердечок, зате срібний або золотий брелок для ключів від будинку та авто стане цілком «дозволеним» сувеніром.

І не забувайте про пам'ятне гравірування, адже воно, як переконливо показано в культовому фільмі «Сніданок у Тіффані» - найголовніше!

За матеріалами FashionTime

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!