Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Парад колясок - 2011» в Житомирі
 
22-08-2011, 19:55  Свято

«Парад колясок - 2011» в Житомирі

 
10 вересня, о 10.30, біля кінотеатру «Жовтень» відбудеться яскравий творчий конкурс для немовлят та їхніх батьків (бабусь і дідусів) під назвою
«Парад колясок-2011»
.

'«Парад



Якщо ви не відвідали «Парад колясок» в минулому році, настійно рекомендуємо зробити це в нинішньому, адже такого зосередження щасливих, веселих, гарних мам, тат і малюків ви не побачите більше ніде. Перший «Парад колясок» в Житомирі зібрав більше 40 учасників. Молоді мами показали себе креативними особистостями з добрим смаком і здоровим почуттям гумору, надавши коляскам неповторні й багатогранні образи.

'«Парад



Бджолиний вулик, піратський корабель, сани Діда Мороза, машини швидкої допомоги та гоночні автомобілі урочисто проїхали вулицями нашого міста. Свято зібрало велику кількість глядачів і подарувало незабутні враження.


Це яскраве свято проходитиме вдруге, і взяти в ньому участь можуть усі бажаючі.

'«Парад



Завдання кожного учасника - барвисто оформити дитячу коляску із застосуванням будь-яких підручних матеріалів і прийняти участь в урочистій ході.

'«Парад



На закінчення параду будуть вибрані найбільш цікаві та оригінальні коляски, лялькові коляски і велосипеди, а їх дизайнери - нагороджені призами. Крім цього, всіх учасників чекають численні призи.

'«Парад



Ніхто не залишиться без подарунка!
Заявку на участь у параді колясок необхідно подати до 8 вересня 2011 року за адресою: вул. Київська, 57 - центр раннього розвитку і сімейного виховання «Школа Понарошку». Довідки за тел.: 55-04-05; (067) 999-35-18, (093) 774-25-16.
Діти - це прекрасне сьогодення нашого міста. А от наскільки вони стануть прекрасним майбутнім, залежить від нас з вами - РОЗУМНИХ і ВІДПОВІДАЛЬНИХ ДОРОСЛИХ!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!