Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі пройшов парад дитячих колясок
 
13-09-2011, 01:45  Свято

У Житомирі пройшов парад дитячих колясок

 
Другий раз в Житомирі, в День міста пройшов конкурс-парад дитячих пересувних засобів «Парад колясок 2011».

У Житомирі пройшов парад дитячих колясок



З оновленої вулиці Михайлівської пройшлися творчо оформлені дитячі коляски, лялькові коляски, велосипеди та велосипедики і один електромобіль в самих різних образах.

Тут вам і гігантське Сонечко, і хлопчик-десант, і справжній діджей, і принц з принцесою, і козак з сіллю, і новонароджена місячна (!) Дюймовочка, і вболівальник «Шахтаря», і чаклун, і метелик, і швидка допомога, і дракон - всього 51 набір коліс з маленькими пасажирами та батьками-водіями.

Головними призами і нагородами відзначили серед колясок: 3 місце - Ангел, 2 місце - Їжачок (і «ЛедіГага» - як пожартував ведучий), 1 місце - сім'я білочок.

Також журі відзначили іграшкову коляску - «Старуха Шапокляк»; електромобіль і сім'ю Бетмена. Спеціальний приз отримав багатодітний татусь з двійнятам в колясці Маккуїна. Призи від спонсорів отримали і інші номінанти.

В цілому всі учасники залишилися задоволені. Дитячо-сімейне свято завдяки «Школі Понарошку» і творчо активним батькам вдалося.

Багато учасників прибули на конкурс з групами підтримки в складі бабусь, дідусів, тіток, дядьків, братів, сестер, кумів і просто друзів.

- Дякую всім за подарунки, видовище та гарний настрій. Чекаємо наступної колясочної зустрічі через рік, адже організатори пообіцяли, що парад буде щорічним. - Говорить щасливий учасник параду Андрій Чуприна.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!