Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тисячі житомирян прийшли в "Глобал UA", щоб подивитися виступи військових, піднятися на танк і спробувати солдатську кашу
 
11-05-2012, 08:27  Свято

Тисячі житомирян прийшли в "Глобал UA", щоб подивитися виступи військових, піднятися на танк і спробувати солдатську кашу

 
9 травня в Житомирі відзначали День Перемоги. Перша частина запланованих заходів пройшла на площі Перемоги та біля монумента Слави. У другій половині дня потоки житомирян кинулися до ТРЦ «Глобал UA».

Тисячі житомирян прийшли в "Глобал UA", щоб подивитися виступи військових, піднятися на танк і спробувати солдатську кашу



Тут на території паркінгу ветеранів вже чекали накриті столи, щоб після урочистого мітингу вони могли пообідати і випити традиційних фронтових 100 грам. Кілька бригад польової кухні пригощали всіх бажаючих солдатською кашею. До речі, гречана каша з тушонкою користувалася у житомирян великим попитом, люди шикувалися за нею в довгі черги.

Привітати ветеранів і всіх жителів міста з 67-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні прийшли голова Житомирської облради Йосип Запаловський і мер Житомира Володимир Дебой.

Потім на площі біля «Глобал UA», де зібралися тисячі житомирян, почали презентувати свою майстерність військові. Показові виступи стройової підготовки продемонстрували курсанти Житомирського військового інституту ім. С. Королева і гості з Білої Церкви. 8-й армійський корпус показав свою майстерність в рукопашному бою, а солдати розвідки роти здивували спритними бойовими прийомами.

Під звуки військового оркестру прозвучали знайомі пісні воєнних років. Урочистий концерт продовжився тематичними виступами артистів театру, пісенних колективів та брейк-денсеров в камуфляжі. Глядачі не тільки насолоджувалися програмою святкування, а й могли в ній взяти участь, наприклад, у конкурсі з поїдання солдатської каші або у виконанні військових пісень. Для майбутніх солдатів організатори концерту придумали особливий конкурс «Військові будні», в якому молоді люди змагалися, хто перший застелить ліжко, намотає онучі і одягне форму.

Весь цей час на території паркінгу працювала відкрита виставка військової техніки, яку облюбували як діти, так і дорослі. На огляд житомирян було представлено 15 видів танків, бойових машин, гаубиць та іншої техніки. Діти просто обліпили всі машини, але й дорослі не відмовилися від задоволення піднятися наверх, щоб сфотографуватися або просто випити пива під дулом танка.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!