Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська міліція обіцяє влаштувати фейеричне свято на Соборній площі
 
14-12-2012, 21:51  Свято

Житомирська міліція обіцяє влаштувати фейеричне свято на Соборній площі

 
У Житомирі з нагоди чергової річниці з дня створення української міліції правоохоронці обіцяють влаштувати справжнє народне свято, під час якого житомиряни та гості міста зможуть ближче познайомитися зі славною історією та сучасністю органів і підрозділів внутрішніх справ Житомирської області.

'Житомирська


Про це повідомили в прес-службі УМВС України в житомирській області.

18 грудня, в переддень свого професійного свята, співробітники житомирської міліції обіцяють жителям міста феєрверк яскравих вражень і святкового настрою. З 15.00 до 18.00 на площі Соборній в Житомирі можна буде побачити справжнього колишнього житомирського городового, який бравим молодцем з'явиться з 19 століття, подивитися на стрункі ряди міліцейської кавалерії Житомира, арсенал зброї, сучасну техніку, якої в повсякденному житті користуються міліціонери. Також в цей день кожен зможе насолодитися гарячої солдатською кашею з польової кухні під чарівні звуки військового оркестру.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!