Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Напередодні дня закоханих познайомимось з найдивнішимиі парами Голівуду.
 
12-02-2010, 20:12  Свято

Напередодні дня закоханих познайомимось з найдивнішимиі парами Голівуду.

 
Напередодні дня закоханих познайомимось з найдивнішимиі парами Голівуду.



Напередодні дня закоханих познайомимось з найдивнішимиі парами Голівуду.

Любов не підпорядковується правилам і умовностям. Саме тому дуже часто сходяться люди, які, здавалося б, зовсім не підходять один одному. Таких прикладів багато і серед наших знайомих, і серед знаменитостей. Напередодні Дня святого Валентина ми розповімо про тих, хто кохає, коханий і щасливий, незважаючи ні на які відмінності і мінливості долі.

Моя маленька любов.
'Напередодні


Саме так чоловіки в цих парах можуть називати своїх дружин і подруг. Але зовсім не тому, що не дуже їх люблять, а тому, що зріст їх коханих, на відміну від їх власного, назвати великим ніяк не можна.

Дуже яскравий приклад - новоспечені закохані Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі (боксер і актриса серіалу «Герої» почали зустрічатися в кінці 2009 року): його зріст 198 см, її - всього155 см.

Така ж ситуація в Єви Лонгорії та її чоловіка, баскетболіста Тоні Паркера (його зріст 185 см; її - 157 см). Ферджі та її чоловік Джош Духамел закохані настільки, що не помічають різниці у зрості в 39 сантиметрів (157 см проти 192 см). Кайлі Міноуг та її наречений, модель Андре Веленкозо теж люблять "на відстані": крихта Кайлі з 153 см зросту встає навшпиньки, щоб поцілувати коханого, чий зріст 192 см.

Обраниця «великої людини» Миколи Валуєва (його зріст 213 см) теж дуже мініатюрна: дружина боксера Галина - 163 см на зріст.
Напередодні дня закоханих познайомимось з найдивнішимиі парами Голівуду.


Буває і навпаки. Згадайте хоча б Тома Круза (і його зріст 170 см) і Ніколь Кідман (180 см + підбори), які прожили в шлюбі 13 щасливих років.

Любові всі віки покірні.
'Напередодні

Різниця у віці вже давно нікого не бентежить навіть у звичайному житті, що вже говорити про дивне і загадкове шоу-бізнесі.

Кеті Холмс було вісім років, коли на екрани вийшов фільм "Кращий стрілець» з 24-річним Томом Крузом у головній ролі. "Я вийду за нього заміж!" - Пообіцяла Холмс своїм сестрам. І всі ми знаємо, що саме так і сталося. 16-річна різниця у віці не заважає Тому і Кеті виховувати чарівну дочку Сурі і цілуватися на червоних доріжках вже шість років.

16 років розділяють і Демі Мур з її чоловіком Ештоном Катчером. Однак ми не сумніваємося, що ця парочка буде жити довго і щасливо.

Мадонна та її бойфренд Хесус Лус, який на 28 років молодше зірки, то розлучаються, то сходяться знову. Тільки всі повірили, що Мадонна, нарешті, позбулася своєї бразильської мани, як парочка знову вийшла в світ разом, цілуючись на очах у здивованої публіки.

57-річний Міккі Рурк називає свою кохану, російську модель Настю Макаренко "подарунком небес". "Подарунку» трохи за 20, але на нещодавній церемонії "Золотий глобус" дівчина не зводила закоханих очей зі своєї другої половини.

Красуня і чудовисько.
'Напередодні

У сучасному суспільстві ще живі стереотипи, згідно з якими знамениті пари повинні бути багаті і обов'язково красиві. Іншими словами, Принцеса обов'язково повинна зустріти свого Принца з усіма що додаються до нього атрибутами - білий кінь, тобто «мерседес» особняк в Лос-Анджелесі, де на полиці стоїть «Оскар», і, звичайно, карколомною зовнішністю.

Але буває так, що вибір Принцеси падає швидше на Чудовисько, ніж на Принца. Втім, казка від цього виходить нітрохи не менш красивою і романтичною.

Наприклад, карколомна Дженніфер Лопес зустрічалася і з красенем Беном Аффлеком, і з «позолоченим» Пі Дідді, але сімейне щастя знайшла з непоказним зовні співаком Марком Ентоні. Або Крістіна Агілера, яка вийшла заміж за музичного продюсера Джордана Братман - він далеко не красень, але зумів зробити співачку щасливою дружиною і матір'ю.

Зіркова пара Бейонс і Джей-Зі можуть стати ще одним доказом того, що «з лиця воду не пити» і «головне, щоб людина була хороша».

А пригадайте, як королева подіуму Кейт Мосс кілька років сходила з розуму через рокера Піту Доерті з не тільки дуже сумнівними зовнішніми даними, але і наркозалежністю на додачу.

Обранець Кеті Перрі, британський комік Рассел Бренд теж не блищить правильними рисами обличчя і фігурою Аполлона, однак саме в його обіймах Кеті тане вже півроку і не знімає з руки діамантову каблучку - символ їх заручин.

Дотягнутися до зірки.
'Напередодні


Ще один поширений міф - дотягнутися до зірки неможливо, знаменитості зустрічаються виключно із собі подібними. Звичайно, частка правди в цьому є. Але аж ніяк не тому, що селебриті - суцільно сноби: просто в них певний спосіб життя і коло спілкування, і їм важко зустріти "простого смертного" хоч він і став би найкращим чоловіком у світі.

Але бувають і винятки. Наприклад, солодкоголоса британська співачка Леона Льюіс зустрічається зі звичайним електриком. Молодий чоловік не прагне «наздогнати» кохану, знай собі, лагодить проводку і чекає, коли його дівчина повернеться з черговою червоної доріжки в їх милий затишний будинок.

Чоловіка Джессіки Альби, Кеша Уоррена називають у пресі "продюсер". Загалом-то, зараз молодий чоловік саме цим і займається (правда, успішних або хоча б обговорюваних проектів у нього поки не було). А до одруження з прекрасною Джесс хлопець виконував на знімальному майданчику саму звичайну роботу: каву приносив, піцу замовляв і т.д. Мабуть, в один чудовий день він приніс Альбі шматочок дуже смачної піци - тепер пара одружена і виховує доньку Онор.

Отож кохайте не зважаючи ні на що!

Автор: Саша Каменська

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!