Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Румунії з'явилися знаки "Обережно, п'яний пішохід".
 
11-03-2010, 15:12  Суспільство

У Румунії з'явилися знаки "Обережно, п'яний пішохід".

 

У Румунії з'явилися знаки "Обережно, п'яний пішохід".

'У


Знаки, на яких зображено людина, яка повзе рачки з пляшкою в руці, стали місцевою визначною пам'яткою.


Тверезі автомобілісти - ще не 100-процентна гарантія безпеки на дорогах. Деколи пішохід напідпитку може також стати винуватцем серйозної аварії. Прийнявши це до уваги, румунська автоінспекція ввела у використання новий знак, що попереджає про п'яних пішоходів.

Нові знаки у вигляді яскраво-оранжевого трикутника з написом "Обережно, п'яні", з'явилися на узбіччях поселення Пекіка, що в 20 кілометрах від західного кордону країни з Угорщиною. Знаки, на яких зображено людина, яка повзе рачки з пляшкою в руці, стали місцевою визначною пам'яткою, і розташувалися поблизу ресторанів і барів.

За словами мера містечка, населення якого сягає 13 тис. осіб, ідея цієї новації прийшла йому в голову після відвідування німецького містечка, де встановлені такі ж знаки. ДАІ охоче підхопила ідею, втомившись від "безнадійної" кількості дорожньо-транспортних пригод, викликаних блукаючими по дорозі п'яницями.

"Ми прикордонне місто і через нас проїжджає велика кількість машин. Але в нас досить насичене нічне життя, а ці дві речі не в'яжуться одне з одним", - сказав мер журналістам.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!