Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найдорожчий телевізор у світі.
 
24-03-2010, 22:26  Суспільство

Найдорожчий телевізор у світі.

 

Найдорожчий телевізор у світі.

'Найдорожчий


Знаменитий ювелір Стюарт Х'юз вже давно завоював славу майстра, який здатний перетворити будь-який гаджет в найдорожчу річ серед собі подібних. На цей раз він підготував телевізор на базі моделі Prestige HD, ціною в запаморочливих $ 2.26 млн.

55-дюймовий Prestige HD SUPREME Rose Edition має технічну начинку від Metz, яка утворює лише саму малу частину вартості цього телевізора. А ось основу його ціни становлять, як раз, 28-кілограмовий корпус з 18-каратного рожевого золота, 72 діаманта, а також аметисти і сонячні камені, які інкрустовані в нього. Внутрішня поверхня рамки навколо екрана оброблена шкірою алігатора ручної роботи.

Якщо ж з якихось причин людина не зможе дозволити собі придбати це чудо ювелірної думки, для нього існує більш «бюджетна» версія такого телевізора, названа просто Prestige HD Supreme Edition і за ціною в $ 1.5 млн. У ній використовується «всього» 19 кг 22-каратного золота і 48 діамантів. Також, там присутня обробка такими екзотичними камінням як авантюрин і топази та звичне вже застосування крокодилячої шкіри.

Більш дорогих версій буде випущено всього 3 штуки, а більш «скромних» - 10 штук. Збірка телевізора буде здійснюватися у Швейцарії.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!