Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ювелірні вироби: золото і срібло залишаються кращим варіантом заощаджень.
 
27-03-2010, 20:11  Суспільство

Ювелірні вироби: золото і срібло залишаються кращим варіантом заощаджень.

 
Ювелірні вироби: золото і срібло залишаються кращим варіантом заощаджень. І найкрасивішим!

Ювелірні вироби: золото і срібло залишаються кращим варіантом заощаджень.


Останні роки довели - якщо гроші з'являються, то їх потрібно у щось вкладати, інакше вони швидко втратять свою цінність. Якщо раніше громадяни робили свої накопичення у валюті, то й вона тепер стала піддана ризикам. Нерухомість також знецінюється, тому вкладення заощаджень у неї стали неактуальними.

Останній форпост - коштовності. Протягом століть ювелірні вироби вважалися кращим варіантом заощадження і накопичення коштів. Золото, срібло, дорогоцінні камені - все це не тільки не подешевшало, але й продовжує приносити прибуток.

Крім того - ювелірні вироби - це просто красиво. При вигляді кільця з діамантом кожна жінка відчуває побожний трепет і в неї виникає бажання ним володіти. Та й чоловік з масивним золотим браслетом вже автоматично виглядає солідно.

Кільця з діамантами, звичайно, задоволення не з дешевих. Деякі камені можуть коштувати десятки тисяч доларів. Тут все залежить від, власне, чистоти каменю, його огранювання та ваги.

Хоча завжди можна підібрати бюджетний варіант доларів за 400-500. Хоча це дивлячись в порівнянні з чим - бюджетний. Це буде золоте кільце з діамантом 1-2 карата. Тим не менше, якщо воно майстерно зроблено, то буде виглядати на руці вишукано і красиво.

Однак не забувайте, що не все те золото, що блищить. Купуючи ювелірні прикраси, обов'язково вимагайте гарантійний сертифікат, який засвідчить справжність виробу. Це стосується як каміння, так і дорогоцінних металів. А ще краще, після здійснення дорогої покупки віднесіть кільце або брошку на експертизу. Люди у нас досвідчені, все може трапитися.

Тому варто купувати прикраси лише в місцях перевірених. Якщо золото продається в наметі на ринку або в кіоску біля метрополітену - це однозначно не найкраще місце для купівлі.

Срібні прикраси купувати менш ризиковано. Але і шик не той. Крім того, за сріблом потрібно доглядати, оскільки воно періодично темніє.

Тим не менше, в сріблі є особлива принадність. І навіть не дивлячись на те, що срібло набагато дешевше золота, багато хто воліє носити прикраси саме з цього металу.

Астрологи наділяють дорогоцінні метали чарівними властивостями. Заодно пояснюючи схильність до різних з них особливостями людини. Якщо людина перебуває під впливом Сонця - його метал - золото. Срібло вибирають ті, кому протегує Місяць.

Сучасні дизайнери почали поєднувати в прикрасах обидва металу. Досить часто можна зустріти золоте кільце, навколо якого обвилася срібна змійка або лоза. На жаль, імениті майстри називають подібне змішання неприпустимим, як ковбаса з шоколадним тортом. Обидва метали мають абсолютно різну структуру і по-різному поводяться в різних середовищах. Таке кільце може швидко прийти в непридатний стан.

У будь-якому випадку, золоті або срібні ювелірні вироби це гарне вкладення капіталу. Вони не займають багато місця і набагато довше зберігаються, ніж гроші або акції. А найголовніше - не знецінюються.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!