Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи бути вулиці Хлібній в Житомирі?
 
13-04-2010, 20:39  Суспільство / Влада / Випадки / Господарство

Чи бути вулиці Хлібній в Житомирі?

 
'Чи

Офіційний сайт Житомирської мерії неодноразово повідомляв що на адресу мера Житомира Вірі Шелудченко через її інтернет-сторінку постійно звертаються жителі міста з проханням допомогти вирішити питання очистки вулиці Хлібної та Московської.

За інформацією Житомир info, Віра Тимофіївна запевнила, що влада міста отримує абсолютно діаметрально протилежні побажання. Одні з них пропонують знести бульдозером всю цю торгівлю, а замість цього - насадити клумби з газонами та квітами. Інші вимагають перекрити вулицю взагалі та зробити її зоною вільної торгівлі.

Один з жителів будинку, що знаходиться неподалік скаржиться, що в дворі постійно влаштовують в ньому ринок різного домашнього непотрібу, посуду, старих речей та ін
'Чи

Його будинок розташований на вулиці Хлібній, 18. Мешканці сусіднього будинку на Хлібній, 16 також страждають від цієї ж проблеми. Торговці, що постійно облаштовуються в цих дворах витоптали всі насаджені квіті та трави.
'Чи

Вікна в цих будинках неможливо відкрити з-за пилу та шуму. Тут весь час проїжджають десятки автомобілів, що обслуговують «працівників» ринку, піднімаючи пил та залишаючи чадний газ.

Між мешканцями будинків, що прилягають у торговців весь час виникають конфлікти. Це і не дивно, адже жителям їх боязно випустити дитину погратися, ніде вигуляти собаку або посадити квітник, оскільки земля у дворі цих будинків на вулиці Хлібній настільки стоптана, що більше нагадує камінний бетон.
'Чи

Окрім моральної, санітарної та криміногенної небезпеки, такого роду стихійна торгівля також значно ускладнює швидке реагування у разі виникнення в цьому районі надзвичайних ситуацій, які вже неодноразово траплялися на Хлібній.

Влада не пише яким чином буде вирішувати проблему і поки не зрозуміло що мають зробити. Жителям же цих вулиць залишається лише чекати…

'Чи

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!