Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українців просять поки що не їздити до Бангкока!!!
 
13-04-2010, 21:16  Суспільство / Політика / Кримінал / ФОТОрепортажі

Українців просять поки що не їздити до Бангкока!!!

 
'Українців

Поки важко сказати, як позначаться заворушення на ціновій ситуації. З середини квітня тайські готелі зазвичай і так знижують вартість (починається сезон дощів). Але у зв'язку з подіями ціни всередині країни можуть впасти ще більше – на екскурсії, переїзди, послуги секс-туризму (яким славиться Таїланд) та інше.
'Українців

На це, зокрема, розраховує житомирянин Ярослав, який вже купив квитки в Тай на травневі свята. «Але від ідеї залишитися на пару днів у Бангкоку я відмовився – відразу після прильоту відправлюся внутрішнім рейсом на острів Пукет і так само назад – без відвідування столиці», - каже Володимир.
'Українців

Туристи, які зараз знаходяться в Бангкоку, пишуть на інтернет-форумах, що в столицю дійсно краще не потикатися. «Червоні» роз'їжджають по місту, тож вулиці перекриваються стихійно. Вони нешкідливі, але гід просить нас від нього не відходити. Час від часу закриваються і основні визначні пам'ятки центру – Королівський палац і храми.
'Українців

Одна туристка пише, що бої йшли прямо на вулиці Каосан (це тусовочне туристичне місце, де розташовано багато дешевих готелів і кафе).

«Все почалося десь у 8-9 вечора, - згадує користувач турфорума Selles. - Крики, виття сирени, постріли чергами. Потім з'явилися закривавлені люди, що тікали. Були газ, гранати. Трупи. На асфальті багато крові».
'Українців

У той же час всі туристи відзначають, що аеропорти працюють без збоїв і на основних курортах Таїланду (Паттайя, Пукет, Крабі, Самуї) все спокійно.

'Українців

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!