Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Нестор Шуфрич звернувся до жителів Житомирської області!!!
 
13-04-2010, 22:26  Суспільство / Політика / Влада / Випадки

Нестор Шуфрич звернувся до жителів Житомирської області!!!

 
«Шановні батьки, вчителі та вихователі! Особисто звертаюся до вас, оскільки останнім часом склалася вкрай складна ситуація з попередженням травмування і загибелі дітей на водних об'єктах.
'Нестор

Рятувальники докладають максимум зусиль для запобігання трагедій, але, на жаль, ми не в змозі поставити наших працівників біля кожного небезпечного місця. Розуміючи відповідальність, як Міністр, і переживаючи за долю кожної дитини, як батько, звертаюся до вас з проханням бути уважнішими до дітей, не залишати їх наодинці біля водоймищ і пояснювати їм, що виходити на тонкий лід – це дуже небезпечно.

'Нестор

Спільно з рятувальниками проведіть роз'яснювальну роботу зі школярами та вихованцями дитячих дошкільних установ. Щодня нагадуйте їм основні вимоги правил безпеки».

Нагадаємо, що 10 квітня в селі Хотинівка, Коростенського району, загинув чотирирічний Данило. Того дня хлопчик був відправлений батьками на прогулянку і залишився без нагляду. Близько 16-ої години батьки знайшли його в старому колодязі, у дворі покинутого будинку.
'Нестор

Раніше, 28 березня, в райцентрі Андрушівка, Житомирської області, стався випадок, який ледь не коштував життя 2-річній дитині. Дівчинка гралась у дворі і впала в яму з водою. Лише через 15 хвилин батьки помітили, що дитина зникла і почали її шукати. Спас її власний батько, який витягнув дочку з води і відразу викликав швидку допомогу.
'Нестор

Прибулі лікарі констатували у неї невтішний діагноз – утоплення, загальне переохолодження, судомний синдром та у важкому стані доставили в реанімаційне відділення Андрушівської лікарні. Пізніше медики госпіталізували дитину в реанімацію Житомирської обласної лікарні. В даний час стан постраждалої медики оцінюють як задовільний.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!