Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На вулиці Старовільській в Житомирі заборонять рух вантажного автотранспорту!!!
 
14-04-2010, 14:52  Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

На вулиці Старовільській в Житомирі заборонять рух вантажного автотранспорту!!!

 
Виконавчий комітет міської ради міста Житомира доручив управлінню Державної автомобільної інспекції встановити дорожні знаки, що забороняють рух вантажного транспорту по вулиці Старовільській в центрі міста.

Як повідомляв «Журнал Житомира», в четвер 1 квітня на вулиці Старовільській обвалився старий двоповерховий будинок № 7, що можливо з-за великого потоку авто. Тоді ніхто не постраждав, оскільки там вже давно ніхто не мешкав.

Нагадаємо, що півтора роки тому міська влада направила весь транспорт, крім тролейбусів, в напрямку центру через вулицю Старовільську. Ще до цих «реформ» місцеві жителі попереджали, що в стінах з'являються тріщини і руйнуються старі будинки.

- Ми вже давно зверталися до мера, в прокуратуру, щоб допомогли вирішити нашу проблему. Всі мовчать. На будинках постійно ставлять маячки, скрізь тріщини. Від транспорту стіни аж гудуть, заснути неможливо, - обурюється 70-річна Ніна Певко, (Старовільская, 8).

Її сусід 72-річний Леонтій Вінцісовський говорить, що боїться одного разу вранці не прокинутись. Він хвилюється за те, щоб їх будинок не завалився, як будівля під номером 7.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!