Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський міськвиконком продемонстрував готовність захистити місто від надзвичайних ситуацій!!!
 
16-04-2010, 20:06  Суспільство / Влада / Випадки / Господарство

Житомирський міськвиконком продемонстрував готовність захистити місто від надзвичайних ситуацій!!!

 
Міністерство надзвичайних ситуацій перевіряє готовність Житомира до форс-мажорів. На період перевірки був розроблений цілий перелік заходів, які будуть проводитися в Житомирі.
'Житомирський

До перевірки системи цивільного захисту міста і житомирян залучені управління та відділи міськвиконкому, спеціалізовані служби цивільного захисту міста, навчальні заклади і 24 потенційно-небезпечних об'єктів.
'Житомирський

Продемонструвати готовність до захисту Житомира від техногенних катастроф і стихійних лих міські служби змогли на практиці. На щастя, вибухи і аварії були умовними. 12 квітня для міста була дана ввідна про вибух газу в дев'ятиповерховому житловому будинку на вулиці Героїв Пожежних, а 13 квітня надійшла ввідна про аварію з витоком хлору на станції другого підйому Водоканалу.
'Житомирський

У відробітку практичних дій брали участь мобільна оперативна група міськвиконкому, медична служба, чергові служби життєзабезпечення міста, служба охорони громадського порядку, СЕС а також підрозділи пожежників.

Формування міських служб спрацювали на рівні. Перевіряльники залишилися задоволені.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!