Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Таврія - електромобіль!!!
 
16-04-2010, 21:42  Суспільство / Наука / Технології / Випадки / Відпочинок / Господарство / Економіка

Таврія - електромобіль!!!

 
Український "Кулібін" легко зробив з "Таврії" електромобіль!!!
'Таврія

Постійне дорожчання бензину і дизельного палива, змусило українців активніше переходити на альтернативні джерела енергії.

Найчастіше альтернативою бензину стає газ, але останнім часом ціноутворення і на цей вид палива абсолютно не радує автомобілістів. Гібридні технології поки занадто дорогі і не доступні, а ось електромобіль цілком можна створити в гаражі.
'Таврія

Поки автозаводи лише замислюються про необхідність випускати електромобілі, українці почали самостійно переобладнувати свої авто в електромобілі.

Приміром, житель Вінниці демонтував зі своєї "Таврії" бензиновий двигун та встановив електромотор і 30 акумуляторних батарей.
'Таврія

«Замість двигуна поставив 7-кіловатний електромотор, замість бензобака – 30 китайських акумуляторів. Знадобився ще регулятор напруги, який виготовив сам.

Коробку передач залишив стандартну, а зчеплення зняв. Синхронізатори дозволяють включати будь-яку передачу. Машина розганяється до 75 км на годину. Однієї зарядки вистачає на 80 км пробігу.
'Таврія

Можна їхати й швидше, але тоді заряд вичерпається через 20 хвилин» - говорить творець «Електро-Таврії».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!