Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » НЕЗВИЧНІ «ПРИБАМБАСИ»!!!
 
16-04-2010, 22:51  Суспільство / Наука / Технології / Випадки / Відпочинок / Свято

НЕЗВИЧНІ «ПРИБАМБАСИ»!!!

 
Англійська фірма Reveal All випустила в продаж унікальні прасувальні дошки, які повинні привчити всіх гладити сорочки і штани. На поверхню нанесено зображення будь-якої привабливою дівки в бікіні.

Весь «кайф» полягає в тому, що під впливом нагрівання зображення бікіні зникає, і повністю оголена тітка радує працьовитих гладильщиків. Фірма пропонує цілий ряд теплочутливих зображень супермоделей, не тільки чоловіків та жінок, а і осликів, собачок та купу іншої живності на будь-який сексуальний смак.

Ось ще один справжнє винахід століття! Електричний аналог російської рулетки! Більше ніяких мізків на стіні і моря крові – чотири людини засовують пальці в девайс і чекають, кого ж із них «жахне» струмом. Двадцять перше століття, однак!

Створено «принтер» для будівництва будинків. Так-так... Такий робот, на вході маєте файл з якого-небудь архітектурного софту, а на виході – готовий будинок. Ну або майже готовий, тобто фундамент і стіни.

«Друкує» він за допомогою розпилювача бетонного розчину, шар за шаром. Хлопці з Університету Південної Каліфорнії, які зробили цього робота обіцяють що до 2015-го року вони випустять повністю діючий прототип для промислової експлуатації.

Лайногенератор створений в Університеті штату Пенсільванія. Девайс вставляється в каналізацію і починає виробляти електрику, як тільки в стік потрапляє те саме... ну в сенсі... Загалом продукти дефекації, скажімо так.

Ця штуковина напхана спеціальними бактеріями, які харчуються речовинами зі стічних вод. При цьому відбуваються процеси, в результаті яких виробляється електричний струм.

Хочеш блискучу посмішку? Ну... тримайте!!! Всього близько 15 доларів і сяйво твоїх зубів не залишиться непоміченим. Навіщо такий девайс потрібен? А чорт його знає...

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!