Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Губернатор Житомирської області розпорядився провести агрохімічну паспортизацію земель!!!
 
22-04-2010, 09:30  Суспільство / Політика / Влада / Наука / Технології / Випадки / Господарство / Економіка

Губернатор Житомирської області розпорядився провести агрохімічну паспортизацію земель!!!

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук підписав розпорядження про проведення моніторингу ґрунтів та агрохімічної паспортизації земель сільськогосподарського призначення.
'Губернатор

Розпорядженням наказано Житомирському обласному державному проектно-технологічному центру охорони родючості ґрунтів і якості продукції («Облдержродючість») провести в 2010 році агрохімічну паспортизацію земель сільськогосподарського призначення на площі 254,9 тис. га в сільськогосподарських підприємствах всіх форм власності.
'Губернатор

Також паспортизація повинна бути проведена на неарендованих земельних паях громадян, а також землях запасу і резерву Романівського, Червоноармійського, Черняхівського, Житомирського, Коростишівського, Брусилівського районів.

Інформація про хід виконання польових робіт повинна бути надана Житомирській обласній державній адміністрації до 25 листопада 2010 року.
'Губернатор

Розпорядженням рекомендовано сільськогосподарським підприємствам всіх форм власності, управлінням агропромислового комплексу, сільським та селищним радам укласти відповідні угоди з Житомирським центром «Облдержродючість» на проведення агрохімічної паспортизації земель, яка буде проводитися за кошти державного бюджету та землекористувачів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!