Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Циклон переводить стрілки годинника на початок квітня!!!
 
22-04-2010, 14:52  Суспільство / Наука / Випадки / Відпочинок / Погода

Циклон переводить стрілки годинника на початок квітня!!!

 
Квітень – стабільно нестійкий місяць!! І підтвердженням тому – часті коливання температури в місті та його області.
'Циклон

Ледве погода встигла порадувати Житомирян та жителів області теплом і сонцем, як небо затягнули масиви щільних хмар і пішов дощ. Так що сьогодні вже не доводиться розраховувати на гідні свідчення термометрів навіть після полудня.
'Циклон

Погоду на берегах річки Тетерів продовжить псувати циклон, котрий змінив сонячну безтурботність на дощову нестійкість, розширивши свої межі і сферу впливу. Його центр переміститься з північно-західних областей на територію Ружинського району, а фронтальні розділи значно зрушаться проти годинникової стрілки.

Житомир залишиться на холодній стороні цього вихору. Протягом дня в місті та по області очікується хмарна погода, пройдуть дощі, місцями пройде мокрий сніг.
'Циклон

При помірному північно-східному вітрі в Житомирі на вихідні температура ранці в середньому становитиме 6 … 9 °С, вдень – не вище 12 ... 16 °С, а вночі опускатиметься до 4 … 7 °С. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Атмосферний тиск буде слабко падати і складе 749 мм рт. ст., що значно нижче норми.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!