Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Янукович вирішив, що на Чорнобиль потрібно 400 млн. євро!!!
 
26-04-2010, 14:17  Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Медицина / Господарство / Економіка / Історія

Янукович вирішив, що на Чорнобиль потрібно 400 млн. євро!!!

 
На реалізацію заходів, пов'язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, Україні не вистачає 400 мільйонів євро. Про це заявив Президент України Віктор Янукович у ході відвідування ЧАЕС.

Він повідомив, що сьогодні у нього запланована зустріч з керівництвом Європейського банку реконструкції та розвитку.
'Янукович

«Будемо розглядати і питання по Чорнобилю. Ви знаєте, ми вже втратили багато років, тобто сьогодні ми вже спізнюємося практично на вісім з половиною років», - підкреслив глава держави.

Крім того, він зазначив, що на реалізацію всіх запланованих заходів Україні не вистачає коштів.
'Янукович

«Ми сьогодні бачимо, що грошей не вистачає. Їх не вистачить на те, на що ми розраховуємо, не вистачить близько 400 мільйонів євро. Це дуже серйозні гроші», - сказав він.

З огляду на вищевикладене, Янукович заявив про намір у наступному році до 25-річної річниці аварії на ЧАЕС ініціювати проведення великого саміту.

«Це буде зроблено для того, щоб ми зібрали тут усіх донорів, наших партнерів, з якими ми працюємо за затвердженим планом. Я про це зробив заяву у Вашингтоні, і фактично ми вже розпочали підготовку до цього саміту», - зазначив він.
'Янукович

Крім того, Президент сказав, що найближчим часом він особисто вивчить існуючу ситуацію на станції, «як працюють підрядники, як донори виконують свої зобов'язання».

Як повідомив Житомир.info, сьогодні Президент України відвідав Чорнобильську атомну електростанцію, де взяв участь у заходах, присвячених 24-й річниці аварії на ЧАЕС.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!