Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Потяг збив вагітну студентку
 
29-04-2010, 12:28  Суспільство / Кримінал / Випадки

Потяг збив вагітну студентку

 
За словами перехожих, поїзд голосно сигналив. Але дівчина не чула ні гудків, ні криків людей. Вона переходила залізничне полотно по дерев'яному настилу і зупинилася на другій колії, щоб пропустити пасажирський потяг «Санкт-Петербург-Кишинів», який рухався з боку Шепетівки. В цей час по другій колії їхав дизель з Козятина. Він і збив дівчину, після чого протягнув її кілька метрів. Лікарі констатували смерть.
'Потяг

«- Від отриманих травм жінка померла на місці події, - говорить співробітник прес-служби УМВС на Південно-Західній залізниці Олена Цимбалюк. - Відомо, що дівчина була на шостому місяці вагітності».

«Зі станції відправився Кишинівський поїзд, а з Козятина йшов дизель. Оскільки потяг довший, він перекрив дизель. І коли дівчина переходила по коліях, вона просто не могла бачити дизель-потяга», - сказав Довгалюк.
'Потяг

У сумці загиблої знайшли зошити і медичну довідку про те, що вона перебувала на 23 тижні вагітності. Пізніше стало відомо, що дівчина навчалася в одному з профтехучилищ Бердичева.

Уникнути зіткнення було неможливо, говорять співробітники міліції. Дизель має велику масу, тому навіть при швидкості 40 кілометрів на годину гальмівний шлях становить не менше сотні метрів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!