Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Народний депутат з Житомирщини володіє цінними знаннями
 
2-05-2010, 01:06  Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Народний депутат з Житомирщини володіє цінними знаннями

 
Депутат Верховної ради, заступник голови фракції Блоку "Наша Україна-Народна самооборона" Борис Тарасюк допускає денонсацію угоди про продовження перебування Чорноморського флоту Росії в Україні до 2042 року і прив'язку оренди за його базування до ціни газу з Росії на Україні.

Про це сказано в повідомленні прес-служби партії "Народний Рух України", лідером якої він є.
'Народний

Тарасюк, який є також міністром закордонних справ в опозиційному уряді, зазначив у ході online-конференції, що для денонсації угоди є юридичні підстави.

За його словами, такою підставою є закон "Про міжнародні договори України", статті 18 і 24 якого передбачають розірвання міжнародного договору, а також Віденська конвенція про право міжнародних договорів.

Депутат підкреслив, що статті 56, 59, 62 Віденської конвенції про право міжнародних договорів дозволяють денонсувати угоди в разі істотних порушень двосторонніх договорів.
'Народний

На його думку, українська сторона може довести, що російська сторона з часу укладання в 1997 році трьох угод по Чорноморському флоту систематично порушує свої зобов'язання.

Нагадаємо, що 24 квітня лідер блоку співзвучного зі своїм іменем Юлія Тимошенко обіцяла денонсувати угоду про продовження перебування Чорноморського флоту Росії на території України до 2042 року в разі приходу до влади.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!