Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомирської області покарає винних в обмеженні подачі води в Житомирі
 
2-05-2010, 12:27  Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Влада Житомирської області покарає винних в обмеженні подачі води в Житомирі

 
'Влада

«Це трапилося тому, що на 1 квітня водоканал заборгував 1 млн. 700 тис. грн. за спожиту електроенергію», - сказав заступник губернатора.
'Влада

Микола Олещенко також повідомив, що 30 квітня о 7.30 ранку в кабінеті Рижука відбулося екстрене засідання за участю мера Житомира Віри Шелудченко, керівника «Житомиробленерго» Анатолія Левицького та керівників інших причетних до інциденту служб. Як підкреслив Олещенко, це не було засіданням надзвичайної комісії, оскільки самої надзвичайної ситуації не було – адже відбулося не відключення, а обмеження подачі води.
'Влада

Микола Олещенко повідомив, що вранці 30 квітня проведені переговори з Києвом в особі першого віце-прем'єра компанії НЕК «Укренерго», і на даний момент йдуть приготування для підписання договору про реструктуризацію боргу житомирського водоканалу на 5 місяців.
'Влада

За інформацією Житомирського міського виконавчого комітету, вже проплачено майже 1,6 мільйона гривень боргу за енергоносії. Також підготовлені телеграми до керівництва Державного департаменту України з питань виконання покарань та Міністерства оборони України – підпорядковані цим органам установи мають борги перед міськводоканалом.

'Влада

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!