Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирським чиновникам загрожує скорочення
 
5-05-2010, 12:37  Суспільство / Політика / Влада / Економіка

Житомирським чиновникам загрожує скорочення

 
Кабінет міністрів України сьогодні на своєму засіданні має намір розглянути 10 питань, серед яких «визначення і застосування мінімальної зарплати в погодинному розмірі».

На порядку денному засідання, оприлюдненому на сайті уряду, уряд планує також розглянути проект постанови про доповнення переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, питання реалізації закону про державний бюджет на поточний рік.
'Житомирським

Також до порядку денного включені питання затвердження скоригованого проекту та титулу будівництва терміналу «F» державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», затвердження переліку бюджетних програм, питання, пов'язані зі скасуванням рішень попереднього Кабінету міністрів, що стосуються імунобіологічних підприємств.

Крім того, уряд планує поширити на місцеві органи виконавчої влади дію розпорядження щодо скорочення працівників у зв'язку з економією бюджетних коштів, у складі департаментів та самостійних управлінь, чисельністю не менше 4-х працівників і самостійних відділів, не менше ніж з 5-ти співробітників.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!