Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі планують відкрити два нових маршрути
 
6-05-2010, 20:24  Суспільство / Влада / Відпочинок / Господарство / Економіка

У Житомирі планують відкрити два нових маршрути

 
У квітні 2010 року з урахуванням мінімального дублювання маршрутів електротранспорту в Житомирі були розроблені дві схеми нових маршрутів.
'У

Перший маршрут № 7 слідуванням «Крошня - Богунія» розпочав роботу наприкінці квітня. Автобуси цього маршруту забезпечують транспортне сполучення між мікрорайонами Крошня і Богунія і працюють згідно з тимчасових договорів за схемою, яка пролягає по вулицях Щорса, Лесі Українки (біля поліклініки), Перемоги та проспекту Миру.

Як повідомляє прес-служба Житомирської міської ради, для забезпечення транспортного сполучення між мікрорайонами Мальованка і Богунія найближчим часом заплановано відкриття маршруту № 6 «Мальованка - Богунія».
'У

Схема руху даного маршруту буде пролягати по Мальованці через площу Перемоги по вулицям Київській, Хлібній, Котовського, Московській, Домбровського, Перемоги та проспекту Миру.

У процесі тимчасового обслуговування зазначених маршрутів за результатами роботи буде ухвалено рішення щодо подальшого функціонування маршрутів та проведення конкурсу з визначення перевізника для їх обслуговування.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!