Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міліція буде ходити по квартирах житомирян
 
13-05-2010, 11:09  Суспільство / Кримінал / Влада / Випадки / Відпочинок

Міліція буде ходити по квартирах житомирян

 
Міліціонери вручають пам'ятки «Як не стати об'єктом злочинних зазіхань», в яких розміщені поради про те, як не стати жертвою того чи іншого злочину, в тому числі як захистити власну оселю від непрошених гостей.
'Міліція

Міліціонери вже відвідали майже 270 000 квартир громадян, з них у сільській місцевості – понад 130 000. Окрім житлових приміщень були перевірені готелі, гуртожитки, ринки, автостанції і залізничні вокзали.

У результаті проведених заходів поставлено на профілактичний облік ще 270 осіб, що ведуть антигромадський спосіб життя, а це ті, які вчинили насильство в сім'ї, особи, що зловживають спиртними напоями, наркозалежні.
'Міліція

Під час операції міліціонерами затримано 10 громадян, які перебували в розшуку і які вважалися як безвісти зниклі.

Зокрема, в одному з будинків міста Житомира дільничні знайшли 66-річну місцеву мешканку, яка пішла з дому два місяці тому і про її місцезнаходження близьким нічого не було відомо.
'Міліція

Протягом всієї операції дільничними інспекторами вже розкрито 192 злочини, виявлено та задокументовано 23 порушення законодавства про правовий статус іноземців.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!