Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прокуратура Житомирської області зробила офіційне зізнання
 
17-05-2010, 10:24  Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Прокуратура Житомирської області зробила офіційне зізнання

 
Протягом 2009 року прокурори Житомирської області заявили 641 позов до судів Житомирської області в бюджетній сфері. За результатами позовів задоволені вимоги прокурорів на суму більше 32 мільйонів гривень.
'Прокуратура

Про це на колегії прокуратури повідомив перший заступник прокурора Житомирської області Анатолій Чумаченко. Підприємства добровільно заплатили з названої суми більше 5 мільйонів гривень.

Також прокурори взяли участь у розгляді 41 справи за позовами інших осіб, чим попередили втрати бюджету в розмірі 18,5 мільйонів гривень.
'Прокуратура

У 2010 році активність прокурорів і ефективність роботи в цьому напрямку покращилася. Значну частину позовів становлять позови з питань оподаткування. Разом з тим, загальний податковий борг в області зріс більш, ніж в 2 рази в порівнянні з початком 2009 року, і склав 154 мільйона гривень.

Прокурори не в повній мірі володіють інформацією про економічну ситуацію, внаслідок чого позови не повною мірою сприяють фактичному наповненню державної скарбниці. Недостатніми також є дії органів державної податкової служби для зменшення податкової заборгованості.
'Прокуратура

Всього протягом 2009-2010 років органами прокуратури порушено 4 кримінальні справи проти посадових осіб державної податкової служби, результатом дій яких було завдано збитків державному бюджету, 2 справи вже направлені до суду.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!